Interim Management

Taking care of business since 2002

Daan Verbaan: interim management om op te rekenen

Daan is er als je hem nodig hebt. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in het opzetten, consolideren en leiden van middelgrote bedrijven met gecompliceerde bedrijfsprocessen in meerdere bedrijfstakken, waaronder IT, facilitaire dienstverlening, bankwezen, retail, fast moving consumer goods, HR, zowel B2B als B2C. Wanneer je aan Daan denkt, dan denk je: betrouwbaar, daadkrachtig, veelzijdig, ondernemend.

Maak kennis met Daan

Interim management

Interim management is één van de hoofddiensten van Uisce. Met bijna 20 jaar ervaring in het opzetten, consolideren en leiden van middelgrote bedrijven met gecompliceerde bedrijfsprocessen is onze interim manager ronduit een krachtpatser te noemen. Als we hem in vier steekwoorden zouden willen omschrijven, zouden dat de volgende zijn: betrouwbaar, daadkrachtig, veelzijdig, ondernemend. Onze expert heeft ervaring in meerdere bedrijfstakken, waaronder IT, facilitaire dienstverlening, bankwezen, retail, fast moving consumer goods, HR, zowel B2B als B2C.

Wat doet Daan zoal…

een vervanger voor een CEO, COO vanwege ziekte of andere (semi-)tijdelijke calamiteit
een betrokken lid van uw MT of andere sleutelpositie
een interim manager voor verandertrajecten
een business developer voor nieuwe initiatieven, afdelingen of lokaties
een in house asset miner die iedereen en alles op de juiste plaats krijgt en ervoor zorgt dat alle neuzen dezelfde kant op staan
enzovoort

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Het kost u slechts een minuutje…

>20

JAAR ERVARING

internationaal

PORTFOLIO

>10

BRANCHES

Daan Verbaan

Leer hier Daan kennen. Wilt u meer over hem weten? Via de Linkedin knop onder zijn profiel kan dat en kunt u meteen een connectie maken.

Daan Verbaan

Rots in de branding

Daan groeide op in een retailersgezin en studeerde European Marketing & Management Communication aan de Fontys University in Tilburg. Hij houdt zich al meer dan 20 jaar bezig met people management, sales en marketing, sinds 2002 voor zijn eigen bedrijven. Altijd in voor een nieuwe uitdaging, schoolde hij zich bij naar web developer, een rol die uitdaagt tot continue ontwikkeling en daar houdt hij van.

Hij is een allrounder met een sterk analystisch brein en het uitzonderlijke vermogen om als een vogel ten allen tijde overzicht te houden. Als hij niet aan het werk of thuis met zijn gezin is, is hij nogal luidruchtig. Hij is namelijk een fervent en getalenteerd percussionist. Hij werk hard en hij speelt hard.


Daan schrijft…

6 SEO tips om te zorgen dat jouw content gevonden wordt door Google en andere zoekmachines

Het internet heeft de wereld een stuk kleiner gemaakt. Helaas wordt het ook met de dag dichter bevolkt door concurrenten die allemaal aandacht naar hun content proberen te trekken. De[…]

Read more
30 mei 2019 0

Red Ocean versus Blue Ocean: waarom onderscheidend ondernemen essentieel is voor een succesvol business model

Blue Ocean Strategy en Red Ocean Strategy zijn termen die bedacht zijn door W. Chan Kim en Renée Mauborgne, twee professors aan het prestigieuze INSEAD. Ze beschrijven twee verschillende manieren[…]

Read more
23 mei 2019 0

Contact met Daan

U kunt Daan op verschillende manieren bereiken. U kunt ons een bericht sturen via onderstaand contactformulier.

Bellen kan ook. Ons telefoonnummer is 085 303 1199.